Over ons

Lionsclub Voorschoten

De Lionsclub Voorschoten bestaat op dit moment uit 30 mannen met ieder een eigen achtergrond en identiteit. Gewone betrokken Voorschotenaren die met een praktische insteek iets positiefs willen bijdragen aan een betere samenleving. Wij zijn geen belangenvereniging, maar een actieve en vitale club die concrete doelen wil bereiken voor de lokale leefomgeving.

Als Lionsclub Voorschoten willen we maatschappelijk betrokken zijn bij de grote uitdagingen waar we als samenleving mee geconfronteerd worden. We hebben de ambitie om lokaal een tastbare bijdrage te leveren aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving. Om onze impact verder te vergroten zoeken we voor onze projecten zoveel mogelijk naar samenwerking met anderen.

De Lionsclub Voorschoten is actief en pakt een directe rol bij het opstellen en zelf uitvoeren van plannen die concreet bijdragen aan een duurzamer Voorschoten. We gaan voor aansprekende, herkenbare en haalbare doelen. We willen niet alleen in staat stellen maar ook echt iets creƫren en doelen behalen. Een mooi voorbeeld uit het verleden is de Natuurspeeltuin. Onze aanpak: we stellen doelen, maken plannen, voeren regie, werken mee aan de uitvoering en organiseren de benodigde financiƫle middelen. Door het inzetten van onze kennis en kunde willen we onze maatschappelijke bijdrage maximaliseren.

De Lionsclub Voorschoten is in 1967 opgericht en is aangesloten bij de wereldwijde organisatie Lions International. Maar we zijn autonoom en maken onze eigen keuzes in hoe wij inhoud willen geven aan de algemene Lions doelstellingen. We doen dat op een zodanige manier dat we daar ook met elkaar plezier en gezelligheid aan beleven.

Wil je meer informatie?
Neem gerust contact met ons op: info@lionsvoorschoten.org

Wil je meer weten over Lionsclubs in Nederland?
Kijk dan eens op:/https://lions.nl/